Deze spaghetti gehaktballen zijn enorm lekker en super eenvoudig te maken. Dit is een perfect gerecht voor doordeweeks, maar eigenlijk ook in het weekend heel lekker voor als je geen zin hebt om lang te komen, maar wel lekker wilt eten.
Voorbereiding
10 minuten
Bereiding
30 minuten
Moeilijkheid
Uitdagend
Porties
4 personen
Ingrediënten voor 4 personen
5
Sneetjes wit brood
1
Ui
2
Tenen knoflook
1 theelepel
Gedroogde oregano
1 theelepel
Gemalen venkelzaad
2
Eieren
50 gram
Geraspte pecorino kaas
1 bosje
Bladpeterselie
2 blikken a 400 gram
Gepelde tomaten
400 gram
Spaghetti
Olijfolie
Zout en peper
Geraspte Pecorino kaas ter garnering
klein glaasje
Rode wijn
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de korstjes van het brood, leg ze op een rooster en zet ze 7 minuten in de oven