Spaghetti met gehaktballen en tomatensaus

Deze spaghetti gehaktballen zijn enorm lekker en super eenvoudig te maken. Dit is een perfect gerecht voor doordeweeks, maar eigenlijk ook in het weekend heel lekker voor als je geen zin hebt om lang te komen, maar wel lekker wilt eten.
Voorbereiding
10 minuten
Bereiding
30 minuten
Moeilijkheid
Uitdagend
Porties
4 personen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 5
    Sneetjes wit brood
  • 1
    Ui
  • 2
    Tenen knoflook
  • 1 theelepel
    Gedroogde oregano
  • 1 theelepel
    Gemalen venkelzaad
  • 2
    Eieren
  • 50 gram
    Geraspte pecorino kaas
  • 1 bosje
    Bladpeterselie
  • 2 blikken a 400 gram
    Gepelde tomaten
  • 400 gram
    Spaghetti
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  • Geraspte Pecorino kaas ter garnering
  • klein glaasje
    Rode wijn

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Haal de korstjes van het brood, leg ze op een rooster en zet ze 7 minuten in de oven

Bereiding

Ontvang wekelijks nieuwe recepten!

© 2021 De Lekkerste Gerechten. Alle rechten voorbehouden.